Star2Run zaterdag 23 maart

7 maart 2019

Op zaterdag 23 maart 2019 organiseert de Sportdienst van Londerzeel in samenwerking met ‘A sky full of stars’ de allereerste editie van de Londerzeelse Star2Run. Inderdaad, geen StarT-2-run, maar een recreatieve combinatie van een urban trail en een nightrun in het centrum van Londerzeel. De deelnemers starten in verschillende waves vanaf 19.30u en kunnen lopen of stappen (1 wave voor de stappers). Je kan het parcours ook meer dan 1 keer afleggen, de laatste ronde gaat wel in rond 21u. Kinderen jonger dan 12, moeten begeleid worden door een volwassene.

Het deels verlichte en geanimeerde parcours van ongeveer 5km gaat langs en door verschillende plaatsen en gebouwen waar je niet elke dag komt. En iedereen finisht in zaal ’t Centrum waar de liefhebbers kunnen blijven voor een Afterparty. Alle opbrengsten gaan rechtstreeks naar vzw Berrefonds, www.berrefonds.be. Zij bieden met een herinneringskoffertje, koesterkoffer, praatgroepen en nazorg steun op maat aan de ouders, broers en zussen die geconfronteerd worden met het verlies van een kindje.

Olympia Londerzeel wil dit leuke initiatief graag steunen. Daarom doen we via deze weg een warme oproep om met zoveel mogelijk Olympianen, klein en groot,  aanwezig te zijn. Afspraak op 23 maart om 19.15u stipt aan de kerk van Londerzeel in clubkledij. En dan starten we samen als een groene Olympiagolf !

Vooraf inschrijven is verplicht en moet gebeuren via de website www.askyfullofstars.be, ten laatste op 17 maart. Vergeet niet ‘Olympia Londerzeel’ achter je naam te vermelden, dan gaan ze ons samen laten starten. Je zal merken dat je vanaf een groep van 10 personen slechts 5,5 euro inschrijvingsgeld betaalt i.p.v. 8,95 euro individueel. Alle Olympianen samen inschrijven (op naam) is administratief erg moeilijk, maar je kan uiteraard met een paar afspreken om een groepsinschrijving te doen.

Iedereen is welkom op deze ‘run’ met de nadruk op ‘fun’.