Trainingen augustus

1 augustus 2020

Ook voor de maand augustus hebben we van de gemeente de toelating gekregen om de trainingen verder te zetten, mét respect van alle veiligheidsvoorschriften die we onderaan deze mail nog eens op een rijtje zetten. Bedankt om deze regels altijd en overal nauwgezet te respecteren.

De begeleide trainingen gaan door op de volgende momenten:

    • Op dinsdag om 18.30u : Masters, Senioren, Junioren, Scholieren en Cadetten (groepen Jos en Koen).
    • Op woensdag om 18.30u : Pupillen (groep Peter) + Kangoeroes (groep Gerda en Thérèse). De Kangoeroes krijgen een leuke alternatieve training.
    • Op vrijdag om 19u : Miniemen (groep Jos) + Benjamins (groep Kelly en Louis).

Alle volwassen lopers mogen trainen in groep mits naleving van de gekende veiligheidsvoorschriften (de regels schrijven voor dat je ook tijdens het lopen 1,5m afstand van elkaar moet houden. Hoesten en niezen doe je in je elleboog). Per groep wordt een verantwoordelijke aangesteld die een veiligheidsvestje draagt.

Sinds begin juli kunnen we weer gebruik maken van de toiletten op Schaselberg. Respecteer ook hier uiteraard de hygiëneregels : gebruik handgel, houd altijd voldoende afstand, was je handen en spoel na elk gebruik door. De kleedkamers en douches blijven tot nader bericht gesloten. Er is niet voldoende gemeentepersoneel beschikbaar om alles meerdere keren per dag schoon te maken en te ontsmetten.

Wij kijken ernaar uit jullie ook in augustus regelmatig te zien, met respect voor alle regels ! En we houden je op de hoogte wat de volgende maanden betreft.

Te respecteren regels:

1) Iedereen gaat langs de rechterzijde van de ingang van Fitality richting piste.
2) De kinderen verzamelen bij de trainer/trainster, houden minstens 1,5m afstand van de trainer en ontsmetten hun handen.
3) Tijdens de training volgt iedereen de instructies van de train(st)er.
4) Na de training en opnieuw handontsmetting, gaan alle kinderen per groep en onder begeleiding van de train(st)er naar de uitgang.
5) Alle gebruikte materialen worden door de train(st)er ontsmet.
6) Douches en kleedkamers zijn tot nader order NIET beschikbaar.
7) De training duurt maximum 1 uur.
8) Wie verkouden is, hoest, keelpijn of andere ziekteverschijnselen heeft, blijft thuis !